Tips om zelf een douche te ontstoppen

Heeft u last van een verstopte douche en wilt u dat het probleem snel wordt opgelost? Bel ORS Ontstoppingsbedrijf Lelystad op 036-2060267 en maak een afspraak met een van onze ervaren monteurs. Wij staan 24/7 voor u klaar en kunnen uw douche snel en vakkundig ontstoppen, zodat u weer optimaal gebruik kunt maken van uw sanitaire voorzieningen. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.

Bel 036-2060267

Ontstoppingsbedrijf Lelystad

Tijdens en na het ontstoppen van uw douche afvoer zorgen wij voor een nette en schone werkplek. Wij laten uw woning of bedrijfspand altijd in de staat achter zoals we deze hebben aangetroffen.

Ontstoppingsbedrijf Lelystad

Ontstoppingsdienst nodig in Lelystad

Neem dan direct contact met ons op via 036-2060267. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u snel verder.Bel snel 036-2060267

Wc ontstoppen

Een verstopt toilet kan verschillende oorzaken hebben

Hoogdruk reinigen

Als uw riool verstopt is, dan zorgen wij voor een snelle en vakkundige oplossing.

Riool ontstoppen

Een verstopte afvoer kan ook verschillende oorzaken hebben

Riool reparatie

Riool reparatie in Leystad door ontstoppingsdienst ORS

Gootsteen ontstoppen

Gootsteen ontstoppen in Lelystad Een verstopte gootsteen kan verschillende oorzaken hebben

Douche ontstoppen

Ook voor het ontstoppen van uw douche afvoer bent u bij ons aan het juiste adres.

Tips om zelf een douche te ontstoppen

Tips om zelf een douche te ontstoppen

Een verstopte douche is niet alleen vervelend, maar kan ook zorgen voor waterschade en vochtproblemen. Gelukkig zijn er een aantal eenvoudige stappen die u zelf kunt nemen om uw douche te ontstoppen voordat u een professionele ontstoppingsdienst inschakelt.

1. Haal de afvoerzeefjes weg

De meeste verstoppingen ontstaan door ophoping van zeepresten en haren in de afvoer. Begin daarom met het verwijderen van de afvoerzeefjes en spoel deze grondig af onder de kraan. Maak de zeefjes vervolgens schoon met een tandenborstel en wat afwasmiddel.

2. Gebruik een ontstopper

Een ontstopper is een eenvoudig en effectief hulpmiddel om een verstopte douche afvoer te ontstoppen. Plaats de ontstopper over de afvoeropening en duw deze stevig aan zodat er een vacuĆ¼m ontstaat. Beweeg de ontstopper op en neer om de verstopping los te maken. Spoel de afvoer vervolgens door met warm water.

3. Maak gebruik van een ontstoppingsmiddel

Als de verstopping niet is verholpen met behulp van een ontstopper, kunt u een ontstoppingsmiddel gebruiken. Volg de instructies op de verpakking en wees voorzichtig met het gebruik van chemische middelen. Zorg ervoor dat u de ruimte goed ventileert en draag beschermende kleding en handschoenen.

4. Maak gebruik van een ontstoppingsveer

Als de verstopping zich dieper in de afvoerleiding bevindt, kunt u een ontstoppingsveer gebruiken. Duw de veer voorzichtig in de afvoerleiding en draai deze rond om de verstopping los te maken. Trek de veer vervolgens terug en spoel de afvoer door met warm water.

Als bovenstaande stappen niet helpen om de verstopping te verhelpen, kunt u het beste een professionele ontstoppingsdienst inschakelen om verdere schade aan uw leidingen te voorkomen. ORS Ontstoppingsbedrijf Lelystad is gespecialiseerd in het ontstoppen van douches en kan u snel en vakkundig van uw verstopping afhelpen.

Meer informatie over douche ontstoppen

Maak een afspraak

Vraag gratis een offerte aan

ONTSTOPPINGSDIENST ORS

Contact

Zutphenstraat 26

1324JE. Almere
Flevoland

(036) 2060267

info@rioolontstoppen-lelystad.nl