Ontstoppingsbedrijf ORS

Zit u met een verstopte afvoer, gootsteen, toilet of riool? Wacht niet langer en neem contact op met onze ervaren ontstoppingsmonteurs. Bel nu naar 036-2060267 voor een snelle en professionele oplossing voor al uw ontstoppingsproblemen!

Bel 036-2060267

Ontstoppingsbedrijf ORS

Welkom bij ORS Ontstoppingsbedrijf, het bedrijf dat zich richt op het oplossen van rioolproblemen. Mijn naam is Bouharb en ik ben de oprichter van ORS Ontstoppingsbedrijf. Met meer dan 25 jaar ervaring in loodgieterwerkzaamheden heb ik in 2009 besloten om mijn eigen ontstoppingsbedrijf op te zetten.

 

Ontstoppingsbedrijf Lelystad

Ontstoppingsdienst nodig in Lelystad

Neem dan direct contact met ons op via 036-2060267. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u snel verder.Bel snel 036-2060267

Wc ontstoppen

Een verstopt toilet kan verschillende oorzaken hebben

Hoogdruk reinigen

Als uw riool verstopt is, dan zorgen wij voor een snelle en vakkundige oplossing.

Riool ontstoppen

Een verstopte afvoer kan ook verschillende oorzaken hebben

Riool reparatie

Riool reparatie in Leystad door ontstoppingsdienst ORS

Gootsteen ontstoppen

Gootsteen ontstoppen in Lelystad Een verstopte gootsteen kan verschillende oorzaken hebben

Douche ontstoppen

Ook voor het ontstoppen van uw douche afvoer bent u bij ons aan het juiste adres.

ontstoppingsservice

Bij ORS Ontstoppingsbedrijf staat het oplossen van rioolproblemen op de eerste plaats. Wij begrijpen hoe vervelend en hinderlijk een verstopt riool kan zijn en daarom zijn wij altijd snel ter plaatse om het probleem op te lossen. Wij beschikken over de nieuwste technieken en apparatuur om de verstopping snel te lokaliseren en op te lossen.

Bij ORS Ontstoppingsbedrijf hechten we veel waarde aan klanttevredenheid en een persoonlijke benadering. Onze klanten kunnen altijd rekenen op een professionele en vriendelijke service. Wij nemen de tijd om het probleem te analyseren en de klant te voorzien van passend advies.

Onze diensten zijn beschikbaar in de regio Lelystad en omstreken. Naast het ontstoppen van rioleringen bieden wij ook diverse andere loodgieterwerkzaamheden aan, zoals het ontstoppen van wc’s, afvoeren en douches. Ook voor camera-inspecties en stankdetectie kunt u bij ons terecht.

Wij werken uitsluitend met ervaren en gekwalificeerde monteurs, die in staat zijn om elk probleem op te lossen. Zij hebben de juiste opleidingen en trainingen gevolgd om elk probleem op het gebied van rioleringen en loodgieterwerkzaamheden aan te pakken.

Bij ORS Ontstoppingsbedrijf vinden we het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan een beter milieu. Wij werken dan ook volgens de laatste milieuregels en streven naar duurzame oplossingen.

Heeft u last van een verstopt riool of andere loodgieterproblemen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ORS Ontstoppingsbedrijf. Wij staan 24/7 voor u klaar om het probleem snel en vakkundig op te lossen.

p te lossen. Neem contact op voor een snelle en efficiƫnte oplossing van uw rioolprobleem.

Maak een afspraak

Vraag gratis een offerte aan

ONTSTOPPINGSDIENST ORS

Contact

Zutphenstraat 26

1324JE. Almere
Flevoland

(036) 2060267

info@rioolontstoppen-lelystad.nl