Gootsteen ontstoppen in Lelystad

Als u contact met ons opneemt voor een verstopte gootsteen, plannen we direct een afspraak in met een van onze monteurs. Onze monteur komt vervolgens bij u langs om het probleem te onderzoeken en vast te stellen wat de oorzaak is van de verstopping. Als de oorzaak van de verstopping is vastgesteld, zal onze monteur deze op de juiste wijze ontstoppen. Dit gebeurt met behulp van professionele ontstoppingsapparatuur en -middelen.

Bel 036-2060267

Ontstoppingsbedrijf Lelystad

Tijdens en na het ontstoppen van uw gootsteen zorgen wij voor een nette en schone werkplek. Wij laten uw woning of bedrijfspand altijd in de staat achter zoals we deze hebben aangetroffen.

Ontstoppingsbedrijf Lelystad

Ontstoppingsdienst nodig in Lelystad

Neem dan direct contact met ons op via 036-2060267. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u snel verder.Bel snel 036-2060267

Wc ontstoppen

Een verstopt toilet kan verschillende oorzaken hebben

Hoogdruk reinigen

Als uw riool verstopt is, dan zorgen wij voor een snelle en vakkundige oplossing.

Riool ontstoppen

Een verstopte afvoer kan ook verschillende oorzaken hebben

Riool reparatie

Riool reparatie in Leystad door ontstoppingsdienst ORS

Gootsteen ontstoppen

Gootsteen ontstoppen in Lelystad Een verstopte gootsteen kan verschillende oorzaken hebben

Douche ontstoppen

Ook voor het ontstoppen van uw douche afvoer bent u bij ons aan het juiste adres.

Gootsteen ontstoppen lelystad

Gootsteen ontstoppen in Lelystad

Een verstopte gootsteen kan voor veel ongemak zorgen in uw keuken. Wanneer het water niet meer wegloopt, kan het afwaswater zich ophopen in de gootsteen en zorgen voor vieze luchtjes en overstromingen. Dit probleem moet zo snel mogelijk verholpen worden om verdere schade te voorkomen. ORS Ontstoppingsbedrijf is gespecialiseerd in het ontstoppen van gootstenen in Lelystad en omgeving.

Onze aanpak

Onze ervaren monteurs beschikken over de juiste gereedschappen en kennis om uw gootsteen snel en vakkundig te ontstoppen. We beginnen met het inspecteren van de gootsteen om de oorzaak van de verstopping vast te stellen. Vervolgens gebruiken we een hogedrukreiniger om de afvoer schoon te spuiten en de verstopping te verwijderen. Indien nodig voeren we ook een camera-inspectie uit om te controleren of er geen andere problemen zijn met uw rioleringssysteem.

Voorkomen van verstopte gootsteen

Om te voorkomen dat uw gootsteen verstopt raakt, kunt u enkele voorzorgsmaatregelen nemen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat u geen vet, olie of etensresten door de gootsteen spoelt. Deze stoffen kunnen zich ophopen en de afvoer verstoppen. Maak ook regelmatig gebruik van een zeefje om te voorkomen dat etensresten en haren in de afvoer terechtkomen.

Contact opnemen met ORS Ontstoppingsbedrijf Lelystad

Heeft u last van een verstopte gootsteen in Lelystad? Neem dan direct contact op met ORS Ontstoppingsbedrijf Lelystad. Onze monteurs staan 24/7 voor u klaar om uw probleem snel en vakkundig op te lossen. Bel ons op 036-2060267 of vul ons contactformulier in.

Naast het ontstoppen van gootstenen bieden wij ook andere diensten aan zoals wc ontstoppen, afvoer ontstoppen en camera inspectie van riolering. Kijk op onze servicepagina voor meer informatie.

Maak een afspraak

Vraag gratis een offerte aan

ONTSTOPPINGSDIENST ORS

Contact

Zutphenstraat 26

1324JE. Almere
Flevoland

(036) 2060267

info@rioolontstoppen-lelystad.nl