Wc verstopt in Lelystad

Een verstopte wc kan voor veel overlast zorgen en moet zo snel mogelijk verholpen worden. Het is vaak een vervelende klus waarbij u het probleem niet zelf kunt oplossen. Gelukkig kunt u bij ORS Ontstoppingsbedrijf terecht voor het ontstoppen van uw wc in Lelystad en omgeving.

Onze ervaren monteurs beschikken over de juiste gereedschappen en kennis om uw wc snel en vakkundig te ontstoppen. Wacht niet te lang en bel ons direct als u merkt dat uw wc niet meer goed doorspoelt of zelfs helemaal verstopt is. We staan 24/7 voor u klaar en kunnen vaak nog dezelfde dag langskomen om het probleem op te lossen.

Voorkom verdere schade en overlast en schakel onze professionele dienstverlening in voor het ontstoppen van uw wc. Onze tarieven zijn transparant en voordelig, dus u komt nooit voor verrassingen te staan. Neem direct contact met ons op en wij zorgen voor een snelle oplossing van uw wc-problemen.

Bel 036-2060267

Openingstijden

 24/7 beschikbaar

Phone

Email

info@rioolontstoppen-lelystad.nl

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens:

  • Telefoonnummer: 036-2060267
  • Email: info@rioolontstoppen-lelystad.nl
  • Adres: Zutphenstraat 26, 1324 JE Almere

U kunt ook het contactformulier hieronder invullen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact op 

Maak een afspraak

Vraag gratis een offerte aan

ONTSTOPPINGSDIENST ORS

Contact

Zutphenstraat 26

1324JE. Almere
Flevoland

(036) 2060267

info@rioolontstoppen-lelystad.nl